Ponuda stanova

Moderni urbani stanovi:

Srce ovog stambenog kompleksa su, nesumnjivo, 87 modernih stanova. Svaka jedinica temeljito je oblikovana kako bi pružila harmoničan spoj estetike, funkcionalnosti i udobnosti.

Prozor u svijet:

S ciljem kombinacije modernog stila života i prirodnog osvjetljenja, ovi stanovi imaju prostrane prozore od stakla koji nude obilje sunčeve svjetlosti i pružaju panoramski pogled na gradsku panoramu. Moći ćete uživati u bojama grada iz udobnosti vlastitog doma.

Sigurnost na prvom mjestu:

Vaša sigurnost nam je od najveće važnosti. Naši stanovi opremljeni su protuprovalnim vratima koja osiguravaju siguran okoliš za vas i vaše najmilije.

Kontrola temperature:

Iskusite udobnost tijekom cijele godine s Daikin klima uređajem, dizajniranim za održavanje savršene klime u vašem stambenom prostoru. Bez obzira radi li se o ljetnoj vrućini ili zimskom hladnoći, vaš dom će uvijek biti ugodan za život.

Talijanska elegancija:

Ljepota je u detaljima, stoga smo odabrali talijanske keramičke pločice za ukrašavanje interijera. Ovaj odabir dodaje dašak elegancije i sofisticiranosti vašem stambenom prostoru, čineći ga mjestom na koje ćete biti ponosni.

Pogodnosti doma:

Vaša kupaonica je jako bitna kao i ostatak stana i nismo štedjeli kako bismo osigurali da je opremljena najboljim uređajima i završecima. Naći ćete najkvalitetniju opremu za kupaonicu koja dodaje dašak luksuza vašoj svakodnevnoj rutini.

Raspoloživost stanova

Preuzmite cjelokupni tlocrt zgrade ovdje.

Prvi kat

Pogledajte tlocrt prvog kata ovdje.

WordPress Tables Plugin

Drugi kat

Pogledajte tlocrt drugog kata ovdje.

WordPress Tables Plugin

Treći kat

Pogledajte tlocrt trećeg kata ovdje.

WordPress Tables Plugin

Četvrti kat

Pogledajte tlocrt četvrtog kata ovdje.

WordPress Tables Plugin

Peti kat

Pogledajte tlocrt petog kata ovdje.

WordPress Tables Plugin

Šesti kat

Pogledajte tlocrt šestog kata ovdje.

WordPress Tables Plugin
Copyright 2024 Alma Dom
Mijena agencija za digitalni marketing